Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen bieden vele voordelen, zeker tegenwoordig. Zo zijn zonnepanelen zijn een duurzame en goede investering. Het is niet alleen een goede investering voor uw portemonnee, maar ook het milieu. Steeds meer huishoudens schaffen zonnepanelen aan, omdat dit een duurzame en natuurlijke bron is van energie. Voordat u de keuze maakt om zonnepanelen aan te schaffen is het belangrijk om te weten of uw dak hiervoor geschikt is, hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en wat de verwachte opbrengt zal zijn. Door de ervaring van onze specialisten kunnen de experts van Sixty Energy het beste antwoord geven op al uw vragen.

Waarom kiezen voor Zonnepanelen? 
 Bijdragen aan een beter milieu
 Zonne-energie is schoon en GRATIS
 GRATIS elektrische auto opladen
 Uw elektrische auto is gratis opgeladen
 Wij installeren zowel ongrid en offgrid zonnepanelen

Waar moet u aan denken bij het aanschaffen van zonnepanelen?
 Geschiktheid van het dak: het overwegen van zonnepanelen begint bij de geschiktheid van uw dak voor Sixty Energy zonnepanelen. Hier kunnen onze specialisten u bij helpen.
 Locatie: voor zonnepanelen is het belangrijk dat deze juist worden geplaatst op uw dak. Waar komt de zon vandaan? Valt er schaduw op uw zonnepanelen? U wilt natuurlijk optimaal gebruik kunnen maken van schone energie.
 Woonsituatie: belangrijk is om te weten hoeveel stroom u verbruikt. Als u alleen woont verbruikt u minder stroom dan met een gezin van 4 personen.
 Subsidiemogelijkheden: door Nederlandse subsidieregelingen kunt u tot wel 21% BTW terugkrijgen van uw investering in Sixty Energy zonnepanelen. Ga dit na bij uw gemeente, om de mogelijkheden voor subsidies uit te zoeken.

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen