Behoefte aan airco?

Jouw groothandel en airco installateur

Sixty Energy is uw groothandel voor airco’s en aanverwante producten. Bij ons beperkt het zich niet alleen tot de airco zelf, wij hebben ook airco accessoires, installatiematerialen en koelgereedschap.

Sixty Energy is uw one-stop-shop voor airconditioners en alles wat u nodig heeft.

Zo kunt u bij ons terecht om een ​​airco te kopen en te laten installeren! Onze adviseurs en monteurs helpen u graag verder! Zij hebben ruime ervaring op het gebied van klimaat- en koeltechniek.

Als groothandel zijn wij gespecialiseerd in een assortiment hoogwaardige airconditioning producten. Wij voeren het A merk airco’s in de airco branche en met ons brede assortiment kunnen wij u altijd precies bieden wat u zoekt tegen scherpe prijzen.

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen