Zonnepanelen installeren door Sixty Energy

Zonnepanelen installeren

Sixty Energy zet zich in om de klant complete service te bieden, dit gaat van levering tot onderhoud. Onze werknemers hebben vele jaren ervaring met het plaatsen en onderhouden van zonnepanelen, en zijn op die manier specialisten geworden in wat zij doen. Klanten moeten onbezorgd gebruik kunnen maken van de Sixty Energy zonnepanelen, en dit garanderen wij door de hoogste service te leveren en uitsluitend A-merk apparatuur te gebruiken.

Waarom kiezen voor Sixty Energy?
 Al meer dan 7 jaar ervaring in Zonnepanelen
 A tot Z service, van installatie tot onderhoud
 Al meer dan 2000 woningen voorzien van Zonnepanelen
 GRATIS advies op maat
 Installatie binnen 1 dag

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen