Energierekening verlagen?

Hybride ketel

Wilt jij jouw huis verduurzamen en besparen op de energierekening? Dan is een hybride cv-ketel wellicht iets voor jou! Bij Sixty Energy kunnen we je helpen met het installeren van je hybride cv-ketel en onze monteurs doen ook de installatie.

Het is een combinatie van een warmtepomp en een condensatieketel (gas of olie). Zo combineer je schone groene stroom met het een hoge rendement van de ketel. Het is ook een “slim systeem” dat altijd kiest voor de meest economische en lonende energiebron op dat moment. Dit doet het systeem op basis van weersomstandigheden en energieprijzen. Zo bespaar jij op het verbruik en werk je ook mee aan een duurzamere wereld.

Het systeem werkt als volgt:

Warmtepomp: U verwarmt uw cv-water het grootste deel van het jaar met een warmtepomp. De warmtepomp haalt gemiddeld 80 procent van zijn energie uit de buitenlucht en ongeveer 20 procent uit elektriciteit. Hierdoor zijn de verbruikskosten van een warmtepopm erg laag!

Condensatieketel: Een condensatieketel op gas of olie wordt alleen gestart als dit op dat moment goedkoper is dan verwarmen met een warmtepomp. Zo bespaar jij op jaarbasis veel op jouw energierekening.

Warmtepomp

Warmtepompen halen warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Hiervoor gebruikt het elektriciteit, maar veel minder dan elektrische verwarming zonder een warmtepomp. 

Een warmtepomp is eigenlijk een soort omgekeerde koelkast. In plaats van warmte af te voeren, haalt een warmtepomp warmte van buitenaf. Je kunt je huis verwarmen met een hybride of een all-electric warmtepomp. Een warmtepomp werkt het beste in combinatie met goede isolatie. Het is belangrijk dat jouw huis goed is geisoleerd voordat je een warmtepomp aanschaft!

Voor warmtepompen en de installatie ervan kunt u bij Sixty Energy terecht! Onze experts en technici staan ​​klaar om al uw klussen en problemen aan te pakken

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen