Waarom kiezen voor ledverlichting?

Ledverlichting voor uw huis en bedrijfspand

Door Sixty Energy ledverlichting te laten plaatsen in uw bedrijfsruimte zal de energierekening behoorlijk lager worden. Het vervangen van (halogeen) Tl-verlichting door LED-snoeren is in meerdere opzichten namelijk een slimme keuze.

LED-lichtsnoeren zijn zuiniger, gaan langer mee, geven beter en fijner werklicht, zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en betalen zichzelf snel terug. Een investering die zich op vele manieren terugverdiend dus, zeker indien geplaatst door Sixty Energy.

Een ander voordeel is dat LED-lijnverlichting langer brandt, wat ook nog eens bespaart op onderhouds- en vervangingskosten. Zo worden de kosten op de lange termijn voor uw bedrijf ook beperkt.

Het installeren van Led werklampen gaat altijd nauwkeurig. Er zijn honderden configuraties mogelijk, elke LED-unit heeft zijn eigen licht karakteristieken.

Daarom gaan wij graag met u in gesprek om u vrijblijvend, gratis, maar gericht te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Onze specialisten hebben hier vele jaren ervaring in, en kunnen u hier dus perfect mee helpen.

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen