Over Sixty Energy

Voor uw huis of bedrijfspand.

Bij Sixty Energy hechten wij veel waarde aan de klantbeleving. Wij vinden het belangrijk dat elke van onze klanten zich gehoord voelt en dat wij de juiste oplossing op maat kunnen aanbieden.

Met meer dan 7 jaar ervaring in zonnepanelen en meer dan 15 jaar ervaring in diverse andere elektra-werkzaamheden weten wij voor elke vraag een duurzame oplossing te vinden. Hierbij staat de klant en zijn of haar wensen altijd voorop.

Ons team bestaat uit gekwalificeerde experts, welke streven naar optimale kwaliteit. Onze materialen en diensten zijn van zeer hoge kwaliteit, zo maakt Sixty Energy uitsluitend gebruik van A-merk apparatuur. Om die reden voldoet Sixty Energy ook aan de gestelde kwaliteitseisen zoals NEN-3140 en NEN-1010.

Zonne-energie voor iedereen beschikbaar maken

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

Offerte aanvragen

Beschrijf uw probleem en geef aan waar wij u bij kunnen helpen.

Stap 2

Contact moment

Wij nemen contact met u op en onze Sixty Energy specialisten komen bij u langs om de situatie te evalueren.

Stap 3

Afspraak maken

De expert maakt een afspraak met u om de gevraagde werkzaamheden te verrichten.

Stap 4

Evaluatie

Yes gelukt! U bent voorzien door Sixty Energy! Om onze dienstverlening te verbeteren is voor ons een evaluatie van geleverde diensten belangrijk. Zo kunnen wij onze service in de toekomst nog verder verbeteren voor onze klanten.

|

Zij gingen u al voor:

Goede uitleg van de telefoniste aan de telefoon over wat belangrijk is bij het installeren van Zonnepanelen, waar ik rekening mee moet houden en wat ik kan verwachten. De installatie liep echt top. De expert sloot heel proffesioneel de zonnepanelen aan en heeft ook uitgelegd hoe het zit met onderhoud. Top service!

Jan Overtoom

Zaandam

Na gesproken te hebben met meerdere partijen in aanraking gekomen met Sixty Energy. Na 2 gesprekken en een aantal afspraken besloten om de zonnepanelen voor het dak van ons kantoor te installeren door dit bedrijf. Je merkt aan de heren dat zijn ervaring hebben in hun werk. Goed werk geleverd en erg tevreden.

Bob Marken

Zakelijk

Kwaliteit, vakmanschap en optijd geleverd. Ik kan mijn auto weer voor de deur laden.

Hasan Yilmaz

Vijfhuizen